Calor strijkijzer lekt water

Te weinig stoom, kalkaanslag, lekken in het reservoir. Loopt er water uit de gaten van de zool, dan is het strijkijzer . Wanneer het apparaat lekt of wanneer er problemen tijdens het functioneren.

Uw strijkijzer is bedoeld voor gebruik met gewoon leidingwater. Waarom lekt mijn strijkijzer altijd als ik iets wits aan het strijken ben? Ik heb al stiekem een scheutje keukenazijn in het water gedaan.

Waarom moet ik het waterreservoir legen voordat ik het strijkijzer op ga bergen?

Soms lekt er water uit de zoolplaat tijdens het strijken. Mijn strijkijzer is ‘plots’ aan het lekken geslagen. Het water loopt er gewoon uit aan de onderkant terwijl het rechtop staat.

Vandaag wou ik mijne strijk doen (met stoomstrijkijzer op een bak) en er liep water uit die gaatjes met korreltjes in (het leek wat op zout) Zou ik . Dringend: Calor ultragliss strijkzool:plakt deze. Jullie raadden zelfs kraantjeswater aan, waar ik vroeger gedemineraliseerd water gebruikte. Soms begint het reservoir te lekken en loopt het leeg. De hoeveelheid water in het reservoir is bepalen voor het wel of niet lekken.

Ook nog een ander strijkijzer moeten kopen omdat het wel weken kan duren. Download hier gratis uw Calor gv 72handleiding. Mijn strijkijzer blijft continue water lekken tijdens het strijken ,zodat mijn stijkgoed wel erg nat word.