Droogkast op wasmachine plaatsen ervaringen

Wij hebben in onze ruwbouw voorzien om in ons washok onze droogkast op de wasmachine te plaatsen owv plaatsbesparing. Onderwerp: droogkast op wasmachine plaatsen. Bij ons staat de droogkast gewoon los op de wasmachine.

U kunt uw droogkast bovenop uw wasmachine plaatsen. Voor zo’n verticale plaatsing kiest u best toestellen . Tussenstukken voor droger op wasmachine vind je bij Wasmachinestore. Hallo, Kan ik een droogkast op een wasmachine plaatsen of is dat te gevaarlijk?

Ik heb een wasmachine met toploader dus daar kan niets op . Ik wil mijn droger op de wasmachine plaatsen en heb een paar vraagjes hierover. En verder zijn tips en ervaringen ook welkom natuurlijk 😉 . Kan ik een droger op een wasmachine zetten? De nieuwe droger is van een ander merk . Mijn Bosch WTE 843FG is gewoon de slechtste droogkast die ik ooit.