Frontpaneel vaatwasser vervangen

Wat moet ik doen als mijn inbouw vaatwasser vervangen moet worden. Geüpload door BCCNLJe inbouw vaatwasser is stuk. Een aantal stappen die je helpen bij het vervangen van jouw.

Bouw eenvoudig zelf je vaatwasser in met de handige instructievideo van ETNA. IK heb in mijn keuken een vaatwasser van bosch de smi 35op de deur. Blijkbaaar worden deze vaatwassers verkocht zonder frontpaneel.

De vaatwasser is niet voorzien van een keukenfront, maar van een rvs deur.

Wilt u uw huidige type vaatwasser vervangen door een ander type? Maak alle schroeven aan het frontpaneel los. Dan moet je de front tegen de deur van de vaatwasser plaatsen en dan iets.

Heb zelf laatst onze vaatwasser moeten vervangen voor een . Onze (volledig geintegreerde) inbouw vaatwasser heeft het begeven. Ik zit een beetje met het paneel van de keuken in mijn maag. Onze vaatwasser is kapot gegaan, voor de zoveelste keer, en nu ga ik hem.