Siemens eq 5 problemen

Ik heb een siemens koffiemachine Machiatto EQ. Misschien een instelling of toch een electronica probleem. Hallo, mijn eqmachine blijft de storing geven: schuimer trekken,. En dat voor een probleem dat gewoon vaak voorkomt. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Hallo, ik heb een storing in mijn EQkoffiemachine.

Mijn Siemens (Zie profielfoto) heeft een verstopte verdeler. Ik heb een probleem met mijn Siemens TK76K572. Geüpload door Siemens Home NederlandService video – schoonmaken EQ espressomachine.

Is uw Siemens espresso volautomaat toe aan onderhoud of reiniging? Misschien kunt u het probleem aan uw volautomaat zelf verhelpen. Siemens Service beantwoordt alle vragen over huishoudelijke apparaten van. Hierbij wil ik een klacht melden over Siemens : Ik heb in november 20een dure volautomatische koffie machine gekocht van Siemens.

Die heeft toch instelbare temperatuur en koffiesterkte? Bovendien: wat de één heet vindt, vindt de .