Special t by nestlé

T van Nestlé combineert de beste theesoorten ter wereld met een perfecte infusie voor elke thee. T by Nestlé: Theemachine thee capsulesnl.

Gebruik onze vergelijkingstabel en kies de Special. T machine die het meest geschikt is voor uw behoeften. The new tea ritual – Le nouveau rituel du thé – Tee hat ein neues Ritual – Het nieuwe theeritueel.

Om elke smaak, elk aroma te conserveren, worden de theebladen in hermetisch afgesloten capsules bewaard.

Hoe ontvang ik de korting op mijn machine gekocht in een winkel ? Surf vóór februari 20naar : myspecialtmachine. Heeft u verkooppunten waar ik producten van SPECIAL. Al onze producten zijn te koop op onze site be. Ik kroop in mijn stoute schoenen, en vroeg of ik de Special T mocht uittesten.

Een mooi gat in de markt dus dat Nestlé, bekend van de George . To Press Releases listVevey, Zwitserlanaug 3 2012. Steeds meer consumenten willen met één druk op de knop een . Theezetapparaat van Nestlé dat werkt met capsules ipv losse thee of theezakjes getest door.