Special t nestle

T van Nestlé combineert de beste theesoorten ter wereld met een perfecte infusie voor elke thee. T by Nestlé: Theemachine thee capsulesnl.

The new tea ritual – Le nouveau rituel du thé – Tee hat ein neues Ritual – Het nieuwe theeritueel. Gebruik onze vergelijkingstabel en kies de Special. T machine die het meest geschikt is voor uw behoeften. Hoe ontvang ik de korting op mijn machine gekocht in een winkel ?

Surf vóór februari 20naar : myspecialtmachine. Heeft u verkooppunten waar ik producten van SPECIAL. Al onze producten zijn te koop op onze site be. Om elke smaak, elk aroma te conserveren, worden de theebladen in hermetisch afgesloten capsules bewaard. Ik kroop in mijn stoute schoenen, en vroeg of ik de Special T mocht uittesten.

Een mooi gat in de markt dus dat Nestlé, bekend van de George . To Press Releases listVevey, Zwitserlanaug 3 2012. Steeds meer consumenten willen met één druk op de knop een . Vanden Borre biedt een grote keuze aan Special t capsules.

Klik hieronder om meer informatie te bekijken over het Special t product dat u gekozen heeft.