Tupperware microgourmet prijs

Met onze fantastische 101° MicroGourmet kan je heel eenvoudig in laagjes koken dankzij het het kleine vergiet dat op het grote vergiet geplaatst kan worden. Je hebt zeker en vast al over de voordelen van het stoomkoken gehoord. Cuiseur vapeur tupperware microgourmet gris neuf.

Microgourmet steamer splinternieuw Catalogus prijs is 9nu vraagprijs 50€. Splinternieuwe kom met toebehoren van Tupperware om te stomen in. Ik verkoop een nieuwe micro gourmet ( om te stomen) normale prijs 950euro.

Micro gourmet Tupperware nieuw gratis verzending KOOPJE!

Nieuwe micro gourmet enkelt gebruikt om te showen op een demonstratie. Nooit gedacht dat ik ooit naar een Tupperware party zou gaan. Ik associeer dat met een hoop tetterende “desperate housewifes” en tot die groep reken ik mezelf . Met de 101º MicroGourmet kun je lekker en. Paprika’s gestoomd in de microgourmet hebben als voordeel dat ze in heel korte tijd.

De Microgourmet is dan ook mijn favoriete artikel van Tupperware welk hier. Vandaag heb ik mijn exclusieve microgourmet paars mogen ontvangen. Normaal alleen in het groen verkrijgbaar, maar bij tupperware werken .