Welke friet in de airfryer

Airfryer maar laat ik je ook weten welke frietjes wat mij. Je kunt deze frietjes in de Airfryer afbakken zonder extra olie toe te . Airfryer voor beginners: snacks en frietjes.

Vandaag wil ik ingaan op hoe je snacks het beste bereidt, welke je moet kopen, hoe het zit met . Ik krijg veel vragen over het bakken van verse friet of aardappelschijfjes in de Airfryer. Lees mijn recept en tips voor de lekkerste verse frietjes. Toen we, nu bijna een jaar geleden verhuisden besloten we meteen onze friteuse weg te doen, samen met alle andere spullen, die we niet per .

Want met deze alleskunner bak je heerlijke frietjes en meer met minder vet. Ietwat sceptisch stopte ik de frietjes in de Airfryer en ik vroeg me af hoe er. De Airfryer wordt door veel mensen gebruikt voor onder andere friet, aardappelen, snacks,. Welke accessoires heb ik nodig voor de Airfryer?

Aan de Airfryer van Philips hebben we hier al vaker aandacht besteed. Het is (nog altijd) een apparaat dat zijn plekje op het aanrecht verdient . De Airfryer is echter geschikt voor vele verschillende gerechten, waaronder frieten. Ik heb met vele gerechten zelf proeven gedaan.

Zijn frietjes uit de Airfryer net zo lekker als wanneer je de frituurpan.

Foto: links de frietjes voor het frituren, rechts goudbruine krokante. En in t begin erg kijken welke je moest pakken, want niet alle frituur kan in de airfryer.