Zilveren juwelen poetsen tante kaat

Om je zilveren sieraden weer mooi te laten glimmen: doe op en stukje keukenrol wat as (uit de asbak) en wrijf daar bijvoorbeeld je ringen mee in, je poetst het . Handige tips over hoe je je zilveren sieraden het beste kunt reinigen. Verkleurd zilver kun je simpel en snel poetsen, zonder te hoeven poetsen!

Neem een teil of grote schaal (let op – niet van metaal), een . Is je sieraad wat dof van kleur geworden? Lees hier tips voor het schoonmaken van zilver! Ontdek de beste manieren van zilver schoonmaken, zodat je jouw.

En hier volgt nog een supersnelle tip om zilveren juwelen opnieuw te laten glimmen. Als je er eens goed over wrijft, zullen de juwelen al veel mooier blinken. En hoe kan je zilveren juwelen onderhouden? Mijn zilveren kettinkjes worden zo vlug ‘zwart’, en verliezen dan hun mooie zilverglans. Ik probeerde reeds met een zilverpoetsdoek, of gewoon . Gister vertelde ik al hoe het komt dat je zilveren juwelen zwart worden.

Er bestaan een aantal ‘Tante Kaat’-maniertjes om je zilveren . Dus graag een gouden raad van Tante Kaat alvorens ik de ring toch wegbreng naar de. Ik maak mijn zilveren ringen altijd schoon in soda.